Gobzems pamet partiju "Katram un katrai" (36)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Aldis Gobzems.
Aldis Gobzems. Foto: Evija Trifanova/LETA

Partijas "Katrai un katram" līderis Aldis Gobzems 2. oktobra rītā savā "Facebook" kontā publicējis video, kurā uzsver, ka par vēlēšanu rezultātiem neskumst, bet viņš par tiem ir priecīgs. "Jums tas noteikti liksies dīvaini," sacīja Gobzems, kurš sākotnēji arī pateicās visiem vēlētājiem, kas atbalstīja un atdeva balsi par viņa politisko spēku. Viņš skaidroja, ka nav zaudētājs, jo viņš "negāja politikā, lai zagtu vai būtu varas kartelī".

" (...)Šajā vēlēšanu kontekstā man ir jāsaka, ka ne jau es esmu zaudējis, bet Latvija ir zaudējusi nākotni. Un nevis tāpēc, ka es neesmu vinnējis. Nē, pasarg' Dievs! Latvija ir zaudējusi nākotni, jo Latvija ir izvēlējusies Kariņu un Levitu - to pašu varu, kas ir bijusi 20 gadus, to pašu varu, kas Latviju ir laidusi 20 gadus uz leju," pauda Gobzems.

Viņš arī savā video paziņoja, ka atkāpjas no partijas "Katrai un katram" vadītāja amata.

"Ir skaidrs, ka tāda tipa politiku, kas ir īsta, patiesa un dzīva, Latvijai nevajag," pārdomās dalījās Gobzems. "Es izstājos no partijas "Katrai un katram". Ļauju jums īstenot tādu politiku, lai mūsu kopīgā politiskā organizācija turpmāk realizētu politiku, kas Latvijas cilvēkiem varbūt ir vajadzīga," pauda "Katrai un katram" līderis.

Kā liecina informācija CVK mājaslapā (līdz pulksten 11:06) - par politisko partiju "Katrai un katram" nobalsojuši 3,67%.

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu