"No dzimtcilvēkiem par vergiem." Pugačova publicē vēstījumu saviem nelabvēļiem (2)

TVNET/Meduza
CopyLinkedIn Draugiem X
Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova.
Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova. Foto: instagram/alla_orfey

Krievu estrādes zvaigzne Alla Pugačova, kura pirms divām nedēļām lūdza Krievijas varasiestādes viņu iekļaut "ārvalstu aģentu" sarakstā, savā "Instagram" kontā publiskojusi ziņu saviem nelabvēļiem.

"Mans Dievs! Kāda laime, ka mani nevar ciest tie cilvēki, kurus es nekad neesmu varējusi izturēt. Ja es viņiem patiktu, tad tas nozīmētu, ka veltīgi esmu dziedājusi un dzīvojusi. Iemesls ir skaidrs. Lai griež zobus. NO DZIMTCILVĒKIEM PAR VERGIEM," raksta Pugačova.

Viņa nav norādījusi, kam šī ziņa adresēta.

Pugačova pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā uz laiku bija izbraukusi no valsts. Augustā viņa atgriezās, bet septembra beigās atkal pameta Krieviju. Medijos izskanēja ziņas, ka Pugačova Krievijā atgriezusies tāpēc, lai izliktu pārdošanā Maskavas apgabalā esošu nekustamo īpašumu.

Neilgi pēc tam, kad Krievijas fizisko personu reģistrā, kuras pilda ārvalstu aģenta funkcijas, tika iekļauts Pugačovas vīrs, parodists un televīzijas raidījumu vadītājs Maksims Galkins, dziedātāja ar sociālo tīklu starpniecību vērsās pie Krievijas Tieslietu ministrijas. 

"Lūdzu sevi ieskaitīt manas mīļās zemes ārvalstu aģentu rindās, lai es būtu solidāra ar savu vīru, godīgu, kārtīgu un atklātu cilvēku, kurš ir īsts un neuzpērkams Krievijas patriots, kurš vēl Tēvzemei uzziedēt, mierīgu dzīvi, vārda brīvību, kā arī pārtraukt mūsu puišu nāvi iluzoru mērķu vārdā, kas padara mūsu valsti par atstumtu un apgrūtina mūsu pilsoņu dzīvi," rakstīja Pugačova.

Galkins atrodas ārpus Krievijas. Pēc Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā sākuma februāra beigās viņš atradās Izraēlā, kur savos koncertos asi kritizēja šo karu. Mākslinieks uzstājies arī ASV, Latvijā un Polijā.

Galkins sociālajos tīklos ir komentējis masu slepkavības Bučā un izteicies, ka karam nevar būt nekāda attaisnojuma.

Pēc tam viņam tika liegts ētera laiks Krievijas televīzijā. Masu mediji ziņoja, ka tam par iemeslu bija tieši Galkina izteikumi pret karu un ka viņš jau kara pirmajās dienās zaudējis reklāmu kontraktus.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu