VIDEO ⟩ Juglā nodeg automašīna. Vietējie pieļauj, ka notikusi tīša dedzināšana

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Micah Casella/Shutterstock

Rīgā, Braila ielā, daudzdzīvokļu mājas pagalmā aizdegusies automašīna brīvdienu naktī pamodināja daudzus Juglas apkaimes iedzīvotājus. Pagaidām nav noskaidrots, vai tā bijusi tīša ļaundarība, vai tomēr uzliesmojums noticis nejauši.

Pagājušajā nedēļas nogalē uzliesmojusi vieglā automašīna, kas bija novietota Braila ielas 18. nama tuvumā. Apkaimes sētniecei tagad vieta jāsakopj. Viņa uzskata, ka kāds ļaunprātis izgāzis dusmas uz spēkratu politisku iemeslu dēļ.

Vietējo iedzīvotāju Aleksandru un viņa trīs suņus degošās automašīnas troksnis pamodināja no dziļa miega. Braila ielas iedzīvotājam šķiet, ka ļaunprātīgas dedzināšanas iespēju izslēgt nevar.

Nākamajā rītā pēc dedzināšanas automašīnas karkasu bija apsēduši pāris vīrieši. Ko tieši viņi gribēja panākt un vai viņiem tika dota atļauja izjaukt spēkratu, lai nodotu detaļas metāllūžņos, vietējie nezināja.

Ja kādam ir zināms, kas aizdedzināja automašīnu, vai arī pieejama cita informācija, kas noderētu policijas izmeklētājiem, zvaniet pa tālruni 110.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu