Grevcova CVK melojusi ne tikai par savu darba pieredzi, bet arī par iegūto izglītību (25)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ekrānuzņēmums no Glorijas Grevcovas sociālo tīklu profiliem.
Ekrānuzņēmums no Glorijas Grevcovas sociālo tīklu profiliem. Foto: Ekrānuzņēmums no Glorijas Grevcovas sociālo tīklu profiliem.

Jaunievēlētā deputāte Glorija Grevcova ("Stabilitātei!") Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) sniegusi nepatiesu informāciju par iegūto izglītību Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA), apstiprināja LSPA sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Ilze Āķe-Vīksne.

CVK Grevcova sniegusi informāciju, ka 2013.gadā ieguvusi augstāko izglītību LSPA pedagoga specialitātē. Tomēr Āķe-Vīksne, atbildot uz jautājumu par šīs informācijas patiesumu, norādīja, ka LSPA arhīvā šāda informācija nav pieejama.

Persona ar šādu vārdu un uzvārdu neesot atrodama LSPA Studentu informatīvajā sistēmā, kas darbojas kopš 2004.gada. Tāpat Grevcova nav fiksēta ne absolventu sarakstā, ne studējošo sarakstā, akcentēja akadēmijas pārstāve.

Jau ziņots, ka jaunievēlētā partijas "Stabilitātei!" deputāte melojusi par savu darbavietu, pirmsvēlēšanu laikā CVK apzināti iesniedzot nepatiesu informāciju par to, vēstīja "TV3 Ziņas".

Grevcova ievēlēta 14.Saeimā kā viena no partijas "Stabilitātei" deputātēm, tomēr plašāku atpazīstamību viņa izpelnījusies ar savu darbību sociālajā vietnē "TikTok".

Partija "Stabilitātei" 14.Saeimas vēlēšanās ieguva 11 mandātus.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu