Video Krievija ziņo par trim bojāgājušajiem eksplozijā uz Krimas tilta (26)

LETA/INTERFAX
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: web.telegram.org/k/#@truexanewsua

Eksplozijā uz Krimas tilta sestdienas rītā bojā gājuši trīs cilvēki, paziņoja Krievijas Izmeklēšanas komiteja.

"Sākotnējā informācija liecina, ka notikušajā gāja bojā trīs cilvēki. Domājams, ka tie bija pasažieri vieglajā automašīnā, kas atradās līdzās eksplodējošajam kravas automobilim," komiteja paziņoja vietnē "Telegram".

Izmeklētāji arī esot noskaidrojuši uzsprāgušās automašīnas īpašnieku, kas esot kāds Krasnodaras novada iedzīvotājs, kura dzīvesvietā sāktas izmeklēšanas darbības.

Jau vēstīts, ka sestdien ap plkst.6 uz Krimas tilta, kas savieno Krieviju ar okupēto Krimas pussalu, eksplodēja kravas automašīna, kā rezultātā aizdegās vilciena cisternas ar degvielu.

Oficiāli tiek ziņots, ka ir sabrucis tilta autoceļš, kas savieno Krasnodaru ar Kerču, bet autoceļš starp Kerču un Tamaņu nav cietis. Oficiāli par dzelzceļa stāvokli netiek ziņots.

Automašīnu un vilcienu kustība pār tiltu ir apturēta. Plānots, ka darbību atsāks Kerčas prāmju līnija.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins devis rīkojumu izveidot valdības komisiju notikušā izmeklēšanai, kā arī Izmeklēšanas komiteja ir sākusi krimināllietu, lai gan netiek publiskots, pēc kāda panta.

Anonīmi avoti ziņo, ka tilts tika sagrauts Ukrainas Drošības dienesta (SBU) operācijā, tomēr oficiāli dienests atsakās komentēt notikušo, sakot, ka "SBU vai jebkuras Ukrainas valdības institūcijas iesaisti "triecienā" komentēsim pēc mūsu galīgās uzvaras".

Video: Uzspridzināts Krimas tilts. Daudz laimes dzimšanas dienā, Putin!

Video: Kā Putins atriebsies par Krimas tilta uzspridzināšanu? Kristo Grozeva viedoklis

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu