"Sadales tīkla" klientiem Ziepniekkalnā un Rīgas centrā atjaunota elektroapgāde (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

AS "Sadales tīkls" klientiem Rīgā, Ziepniekkalnā un centrā, līdz plkst.12.35 atjaunota elektroapgāde, informē uzņēmuma pārstāvji.

Centra apkaimē tā atjaunota jau īsi pirms plkst.12, bet plkst.12.35 - pārējiem iesaistītajiem klientiem.

Elektroapgādes pārtraukumu izraisīja kāda uzņēmuma remontdarbi, to laikā bojājot 10 kilovoltu (kV) kabeļlīniju. Visticamāk, šie darbi iepriekš netika saskaņoti ar "Sadales tīklu".

"Sadales tīkls" aicina saimniecisko darbu veicējus, plānojot darbus (jo īpaši, ja plānoti rakšanas darbi), tos savlaicīgi saskaņot ar "Sadales tīklu", iegūstot rakšanas darbu atļauju.

Saskaņojot darbus, "Sadales tīkls" pārbaudīs, vai darbu teritorijā neatrodas kabeļlīnijas un atkarībā no vajadzības uz darbu laiku organizēs elektroapgādes pārtraukumu konkrētā līnijā. Šādi darbu veicēji parūpēsies par personīgo drošību, kā arī izvairīsies no riskiem pēkšņi traucēt elektroapgādi simtiem vai pat tūkstošiem apkārtējo klientu, kuru vidū var būt ne vien dzīvojamās mājas un biroji, bet arī slimnīcas, luksofori un citi sabiedriski nozīmīgi objekti.

Kā ziņots, šodien īsi pēc plkst.11 tika reģistrēti tehnoloģiski traucējumi vidējā sprieguma elektrolīnijās, ietekmējot aptuveni 2800 klientu elektroapgādi Rīgā, Ziepniekkalna un centra rajonā. "Sadales tīkls" operatīvā darba brigāde nekavējoties sākai bojājuma lokalizāciju, lai visiem klientiem atjaunotu elektroenerģijas piegādi pēc iespējas ātrāk.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu