VIDEO "Neviens neskatās, ka jābrauc ar 50 km/h." Tīrainē BMW šoferis nāvējoši notriec gājēju un aizbēg

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdien, 11. oktobrī, Tīrainē gaišā dienas laikā izdzisa kāda gājēja dzīvība. Vīrieti uz ceļa notrieca BMW markas spēkrats, kas pēc sadursmes negadījuma vietu pameta, atstājot cietušo uz ielas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pa Jelgavas ceļu Mārupes novada Tīrainē automašīnas visai bieži brauc ātrāk, nekā vajadzētu apdzīvotā vietā, saka vietējie iedzīvotāji, kas regulāri novērojuši gan steidzīgus šoferus, gan pārgalvīgus gājējus, kas ceļu šķērso, kur izdevīgāk, ne drošāk.

Ielas vidū netālu no sabiedriskā transporta pieturas "Tīraine" Jāņa dēls pamanīja guļam kādu vīrieti. Izskatījās, ka cilvēks ir cietis, tādēļ nekavējoties uz notikuma vietu izsaukta policija un mediķi.

Noskaidrojās, ka 59 gadus veco vīrieti notriekusi BMW automašīna, kas negadījuma vietu pēc notikušā pametusi. Likumsargiem vēlāk iespējamo vainīgo izdevās notvert, un viņš ievietots īslaicīgās aizturēšanās vietā.

Diemžēl cietušā traumas bija pārāk nopietnas un vīrietis mira negadījuma vietā. Valsts policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus pa tālr. 67086659 vai 110.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu