VIDEO ⟩ Valmieras pusē aptur šoferi, kurš apdzīvotā vietā traucies ar 123 km/h. Vadītājs saņem bargu sodu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja patruļpolicijas ekipāža svētdien, 9. oktobrī, ap pulksten 7.40, veicot satiksmes uzraudzību, Valmieras novadā, Strenču pagastā, uz autoceļa Inčukalns – Valmiera – Igaunijas robeža (Valka) 94. kilometrā fiksēja automašīnu "Audi", kas brauca Valmieras virzienā ar ātrumu 123 km/h apdzīvotā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 km/h.

Veicot automašīnas vadītāja pārbaudi, likumsargi konstatēja, ka pie "Audi" stūres sēdies 1994. gadā dzimis vīrietis.

Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, ja tas izdarīts apdzīvotā vietā, piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 540 līdz 680 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz 12 mēnešiem.

Šajā gadījumā par pārkāpumu 1994. gadā dzimušajam autovadītājam piemērots naudas sods 540 eiro apmērā, kā arī transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz 12 mēnešiem.

Valsts policija atkārtoti aicina transportlīdzekļu vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

Video: Steidzīgais šoferis Valmieras novadā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu