Supermodeli Heidiju Klumu kritizē par meitas seksualizāciju (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Vācu izcelsmes supermodele Heidija Kluma nonākusi pretrunīgu viedokļu krustugunīs. Pie vainas nesen publiskotā apakšveļas fotosesija, kurā supermodele piedalījās kopā ar savu astoņpadsmit gadus veco meitu Leniju. 

Māte un meita piedalījusies pazīstamā apakšveļas zīmola "Intimissimi" fotosesijā reklāmas kampaņai. Gan māte, gan meita redzamas apakšveļā un augstpapēžu kurpēs. 

"Kā māte un meita," Intimissimi parakstīja fotoattēlu. "Katras sievietes sirdī ir īpaša vieta savai mīļākajai apakšveļai."

Tomēr ne visiem šī reklāma patika. "Fotogrāfija ir dīvaina, un paraksts padara to vēl dīvaināku," ierakstu komentēja kāds lietotājs.

Seksualizēt savu meitu brīdī, kad viņa kļūst likumīgi pilngadīga, ir dīvaini," Intimissimi kopīgotajā postā rakstīja cita persona.

"Es domāju, ka esmu progresīvs šajās lietās, bet mamma un meita apakšveļā vienā video filmēšanā ir nedaudz jocīgi," sacīja cits lietotājs.

Tomēr citi pauda sajūsmu un uzslavas zīmola kampaņai.

"Skaista māte un skaista meita," rakstīja kāds. "Burvīga reklāma!"

Cits lietotājs uzrunāja pretreakciju paudējus, sakot, ka nesaprot, kāpēc visi ir sašutuši.

"Šī patiesībā ir ļoti eleganta apakšveļas reklāma, kas lieliski iekļauj šī zīmola itāļu būtību," paskaidroja lietotājs. "Tā ir māte un meita ikdienas apakšveļā, un, ja jūs to automātiski seksualizējat, tā ir jūsu problēma! Iespējams, vēlēsities padomāt par to, ka ne katras sievietes ķermenis apakšveļā ir paredzēts seksuālām fantāzijām un ka tas ir tikai parasts apģērba elements."

Lenija modeles karjeru sāka 16 gadu vecumā. Kluma un viņas meita kopā parādījās uz Vogue Germany vāka 2021. gada janvāra/februāra numurā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu