Foto un video Krievijā kara lidmašīnai nogāžoties dzīvojamajā rajonā, bojā gājuši 13 cilvēki (39)

Tai skaitā trīs bērni
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Krievijas pilsētā Jeiskā dzīvojamo māju rajonā nogāzies iznīcinātājs Su-34.
Krievijas pilsētā Jeiskā dzīvojamo māju rajonā nogāzies iznīcinātājs Su-34. Foto: Twitter/@Biz_Ukraine_Mag

Krievijas iznīcinātājs-bumbvedējs Su-34 nogāzies dzīvojamo māju rajonā Krievijas pilsētā Jeiskā, informē Krievijas neatkarīgais medijs "Meduza", atsaucoties uz Krievijas ziņu aģentūras "Interfax" rīcībā esošo informāciju.

Lidmašīna avārijas brīdī bija ar pilnu kaujas komplektu, kas pēc tās nogāšanās eksplodēja. Sprādziena rezultātā uguns ir izplatījusies uz blakus esošo daudzstāvu ēku, ir nogranduši arī vairāki citi sprādzieni.

Tiek ziņots, ka vismaz 13 cilvēki gājuši bojā, tajā skaitā trīs bērni.

"Glābēji ir pabeiguši gruvešu pārmeklēšanu. Kopumā gājuši bojā 13 cilvēki, ieskaitot trīs bērnus, vēl 19 cilvēki ievainoti," pavēstīja Krievijas Ārkārtas situāciju ministrija.

Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas reģionālā nodaļa pirmdienas vakarā ziņoja, ka daudzstāvu ēkā ir aizdegušies dzīvokļi no pirmā līdz piektajam stāvam. Kopumā ugunsgrēkā cietuši vismaz 45 dzīvokļi.

Pēc Krievijas ziņu aģentūras "Interfax" rīcībā esošās informācijas, ugunsgrēks pilnībā pārņēmis vienu no daudzdzīvokļu mājas ieejām, ēkā vairākos stāvos ir iebrukuši griesti. Glābšanas dienesti ziņo arī par cietušajiem. 

Ugunsgrēka platība dzīvojamajā ēkā Jeiskā sasniegusi divus tūkstošus kvadrātmetru, ziņoja Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas reģionālā nodaļa.

"Visi rajona ugunsdzēsības un glābšanas dienesti strādā uz vietas," sacīja Krasnodaras apgabala gubernators Venjamins Kondratjevs.

Krievijas Federācijas Aizsardzības ministrija jau paziņojusi, ka lidmašīna Su-34 ir nogāzusies tāpēc, ka aizdedzies viens no tās dzinējiem.

Abiem lidmašīnas apkalpes locekļiem izdevās katapultēties.

Domājams, ka lidmašīna pacēlās, lai dotos bombardēt Ukrainu, lai gan Krievijas Aizsardzības ministrija apgalvo, ka tas esot bijis "mācību lidojums".

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu