VIDEO ⟩ Ziepniekkalnā zaļajā zonā novietotiem auto pārdur riepas (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: andrekoehn/Shutterstock

Ziepniekkalnā ir kāda vietējo patvaļīgi ierīkota spēkratu stāvvieta, bet daudziem apkārtnē dzīvojošajiem automašīnu novietošana zaļajā zonā nav pieņemama. Tā vietā, lai par pārkāpumu informētu likumsargus un automašīnu saimnieki saņemtu sodu, kāds nolēmis rīkoties uz savu galvu un talkā ņēmis nazi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ozolciema ielā, iepretim daudzstāvu mājām, ir neliels laukums, kuru vietējie iedzīvotāji izmanto kā auto stāvvietu brīžos, kad apkārtnē nav brīva neviena cita, tā sakot, legāla parkošanās vieta. Tomēr ikreiz, atstājot savu spēkratu pie meža, jārēķinās, ka no rīta tas var arī vairs nebraukt.

Pārsteigums vairākiem automašīnu īpašniekiem bija pavisam nesen, kad kāds vairākiem spēkratiem ar nazi bija pārdūris riepas. Daži no mašīnu īpašniekiem tika pie vienas, citi pat pie trim vai četrām bojātām riepām.

Ar iesniegumu Valsts policijā par īpašuma bojāšanu vērsušies vien divi automašīnu saimnieki. Acīmredzot vietējie pie šādām huligānu darbībām ir pieraduši. Arī raidījuma komanda Ozolciema ielā filmējusi vairākkārt. Pirms gada "Audi" spēkratiem bija izsisti vējstikli un nolauzti spoguļi. Vienā no degvielas tvertnēm bija sabāzti gurķi.

Savukārt pirms diviem gadiem rajonā notika aktīvs cīniņš vietējo vidū par autostāvvietām pie daudzstāvu mājām. Arī Ziepniekkalna iedzīvotāji atceras vairākus notikumus vairāku gadu garumā.

Citu īpašuma bojāšana ir sodāma rīcība, tādēļ cīnīties ar automašīnu īpašniekiem, kas novieto spēkratus nevietā, pašu spēkiem nevajag. Ziņojiet likumsargiem.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu