FOTO un VIDEO Viens no apdrošinātāju ļaunākajiem murgiem - Dienvidāfrikā saduras divi superauto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/@AdvoBarryRoux

Aizvadītajās brīvdienās vienā no Dienvidāfrikas lielākajām pilsētām Keiptaunā notika divu superauto sadursme.

Incidents noticis sestdienas, 22. oktobra, rītā. Sociālajos tīklos izplatījušies foto un video, kuros redzams, ka avārijā iesaistīti "Ferrari 458" un "Audi R8" superauto.

Aculiecinieki stāstījuši, ka negadījums noticis tāpēc, ka abas automašīnas vienlaikus sākušas braukšanu, rezultātā "Ferrari" spēkrats ietriecies "Audi" aizmugurē.

Abu auto kopējā vērtība lēšama aptuveni pusmiljona dolāru apmērā.

Attēlos un video redzams, ka pamatīgi cietis "Ferrari" kreisais priekšējais sāns, kā arī "Audi" spēkrata labais aizmugurējais sāns. Pagaidām precīzi notikušā apstākļi nav zināmi.

Informācija liecina, ka vienu no spēkratiem, iespējams, vadījis kriptoinvestors JP van der Spujs. Viņš nofotografēts brīdī, kad runājis ar likumsargiem.

Vēlāk pats kriptoinvestors norādīja, ka melnais "Ferrari" patiešām pieder viņam, taču avārijas brīdī ar to braucis viņa tuvs draugs. Arī avārijā iesaistītas "Audi" ir van der Spuja tuvs draugs.

Abi esot bijuši ceļā no sporta zāles uz mājām, kad notika negadījums. Pats kriptoinvestors neatradās mašīnā, taču uzreiz pēc informācijas par avāriju saņemšanas devies uz notikuma vietu.

Pēc van der Spuja vārdiem - "Audi" spēkrats stāvējis uz ceļa, kad "Ferrari" tajā ietriecies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu