Krievijas diplomāti Somijā tiek "troļļoti" ar autostāvvietu Ukrainas karoga krāsās

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Dr NO/"Twitter"

Krievijas diplomātiem Somijā ik dienu nākas sastapties ar atgādinājumiem par karu Ukrainā. Somijas pilsētā Turku pat nokrāsota autostāvvieta Ukrainas karoga krāsās, vēsta medijs "Euronews".

Ievērojams tilts Turku, kas atrodas Somijas dienvidrietumu piekrastē, ir izgaismots Ukrainas karoga krāsās jau neilgi pēc Krievijas iebrukuma. Savukārt kāds vietējais vīrietis uzvilcis Ukrainas karogu kokā tieši pie Krievijas ģenerālkonsulāta.

Taču tagad kāds mākslinieks latiņu ir pacēlis pavisam jaunā līmenī, zili dzeltenā krāsā nokrāsojot Krievijas ģenerālkonsula personīgo stāvvietu tieši pie daudzdzīvokļu mājas, kurā viņš dzīvo.

Diplomātam tā ik dienas jāredz, braucot uz darbu. Turku varas iestādes ļāvušas zīmējumam saglabāties.

"Turku pilsēta vēlas norādīt uz mūsu pastāvīgo atbalstu Ukrainai un ukraiņiem tik ilgi, kamēr Krievija turpinās savu brutālo uzbrukuma karu. Turku ir bijusi spēcīga savā rīcībā, lai palīdzētu Ukrainai, un ir svarīgi, lai atbalsts būtu redzams arī pilsētas ainavās," sacīja pilsētas komunikāciju direktore Sāra Malila.

"Plašsaziņas līdzekļu ziņu sižetos cilvēku komentāri ir bijuši 95% pozitīvi. Ir bijuši daži komentāri, kuros teikts, ka līnija ir pārāk stingra un ka mums būtu jādomā par nākotni un turpmākajām attiecībām ar Krieviju, lai kādas tās arī būtu," viņa piebilst.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu