VIDEO Liels ātrums, braukšana pa ietvēm un zaļajām zonām. Lietuvas pilsonis Polijā izraisa iespaidīgu pakaļdzīšanos (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Polijas policija ziņojusi par kādu 25 gadus vecu Lietuvas pilsoni, kurš sarīkojis pamatīgu traci Belostokas ielās, vēsta portāls "15min".

Jaunais vīrietis ignorējis policijas aicinājumus apstāties un bēdzis, radot virkni bīstamību uz ceļiem. Atklājies, ka vīrietis no policijas bēdzis ar zagtu "Range Rover" džipu.

Incidents noticis 17. oktobrī ap plkst. 15.30. Vojevodistes apgabala policija saņēma informāciju, ka Belostokas virzienā dodas zagts "Range Rover" džips. Atklājies, ka auto nozagts Austrijā un pa Polijas ceļiem pārvietojas ar citiem reģistrācijas numuriem.

Belostokas policija sāka meklēšanu pilsētas apkaimē, un tā vainagojās panākumiem. Uz aicinājumiem apstāties šoferis nereaģēja un sāka bīstamu bēgšanu pa Belostokas ielām.

Vīrietis Belostokas ielās veica daudz ārkārtīgi bīstamu manevru, apdraudot citus satiksmes dalībniekus. Pārkāpumu saraksts ir garš - ātruma pārkāpšana, ceļu nogriešana citiem auto, krustojumu šķērsošana pie sarkanās gaismas, braukšana pa trotuāriem, kur pārvietojas gājēji, kā arī braukšana pa zaļajām zonām.

Pēc bēguļošanas vairāku kilometru garumā vīrietis pameta "Range Rover" un turpināja ceļu kājām, taču ātri vien viņš tika aizturēts.

Atklājies, ka noziedznieks ir 25 gadus vecs Lietuvas pilsonis. Tāpat apstiprinājusies informācija, ka 42 000 eiro vērtais "Range Rover" ir nozagts Austrijā.

Lietuvas pilsonis ir nonācis apcietinājumā, un par šo pārgalvīgo bēgšanu viņam draud cietumsods līdz astoņiem gadiem.

Video: Lietuvietis ar zagtu "Range Rover" bēg no Polijas policijas

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu