Ventspilī notiks lielgabarīta atkritumu savākšanas akcija (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Sestdien un svētdien Ventspilī, Pārventā, notiks lielgabarīta atkritumu savākšanas akcija "Nodod tuvāk mājām!", informēja pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" sabiedrisko attiecību speciāliste Rebeka Miksone.

Tā ir iespēja bez maksas tuvāk sava

Tā ir iespēja bez maksas tuvāk savai dzīvesvietai atbrīvoties no atkritumiem, kas vairs nav izmantojami un nav piemēroti ievietošanai sadzīves atkritumu konteineros.

Sestdien un svētdien iedzīvotājiem būs iespēja bez maksas izmest lielgabarīta atkritumus konteineros, kas tiks uzstādīti astoņās vietās Ventas labajā krastā jeb Pārventā.

Sestdien no plkst.9 līdz 11 konteiners atradīsies Rotas ielas-Vidusceļa krustojumā, no plkst.11 līdz 13 - Lāču ielā (vidū), no plkst.13 līdz 15 - Kaļķu-Saldus ielu krustojumā un no plkst.15 līdz 17 Embūtes-Ozolu ielu krustojumā.

Svētdien no plkst.9 līdz 11 konteiners atradīsies Stacijas ielā starp Muitas un Skrundas ielām, no plkst.11 līdz 13 - Abavas-Šķērsu ielu krustojumā, no plkst.13 līdz 15 - Iecavas-Mālu ielu krustojumā un no plkst.15 līdz 17 Staldzenes centrā.

Akcijas "Nodod tuvāk mājām!" laikā var nodot matračus, paklājus, linoleju, mēbeles, remonta lielgabarīta atkritumus (kokmateriāli, durvis, logu rāmji bez stikliem un saplacinātas iepakojuma kastes).

Netiks pieņemti sadzīves atkritumi, elektropreces, bīstamie atkritumi, nolietotas riepas, būvniecības un būvju nojaukšanas atkritumi, kā arī zaļie atkritumi.

Ikdienā liela izmēra atkritumus (mēbeles) bez maksas iespējams nodot šķiroto atkritumu savākšanas laukumos Jēkaba ielā 47 un Siguldas ielā 8a katru dienu no plkst.10 līdz plkst.19, izņemot pirmdienas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu