Elektroauto uzlādes tīklu Zemkopības ministrijas vajadzībām par 2 miljoniem eiro būvēs "Reck"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Elektroauto uzlāde
Elektroauto uzlāde Foto: Publicitātes foto

Elektroautomobiļu uzlādes staciju tīklu Zemkopības ministrijas (ZM) vajadzībām par 2,291 miljonu eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) būvēs energobūvniecības uzņēmums SIA "Reck", liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) publicētā informācija.

Paredzēts, ka "Reck" izbūvēs kopumā 43 elektromobiļu uzlādes stacijas 31 Latvijas apdzīvotā vietā, tostarp trīs plānotas Rīgā, trīs Talsos, divas Jelgavā, divas Daugavpilī, divas Ogrē, divas Valmierā, divas Kuldīgā, divas Dobelē, divas Jēkabpilī un divas Rēzeknē.

Paredzēts, ka "Reck" veiks elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveides plānošanu, projektēšanu, uzstādīšanu un apkalpošanu ZM un tās padotības iestāžu vajadzībām.

TVNET jau ziņoja, ka 2020.gadā "Reck" strādāja ar 29,055 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11% mazāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa saruka 4,2 reizes - līdz 397 443 eiro. Kompānijas 2021.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

Kompānija "Reck" reģistrēta 2000.gadā, un tās pamatkapitāls ir 7100 eiro. Uzņēmums pieder SIA "Tropos L" (40%), kuras vienīgā īpašniece ir Elizabete Kola, AS "A.C.B." (35%), kuras īpašnieki ir Valdis Lejnieks, Edvīns Tankelsons un 2022.gada septembrī mirušais Igors Rapoports, un SIA "GK2v In" (25%), kuras vienīgais īpašnieks ir Viesturs Kaģis. Kompānijas valdes priekšsēdētājs ir AS "Latvenergo" kādreizējais valdes priekšsēdētājs Āris Žīgurs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu