VIDEO Uz Daugavpils šosejas letāli notriec seniori. Policija skaidro notikušā apstākļus (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: ThongPooN/Shutterstock

Uz Daugavpils šosejas pie Aizkraukles 27. oktobra rīta pusē valdīja pamatīga rosība – policisti regulēja satiksmi, vienlaikus fiksējot smagas avārijas sekas. Vieglā automašīna bija notriekusi pensijas vecuma sievieti, vēsta raidījums "Degpunktā".

Traģiskais negadījums notika šosejas A6 – Rīga – Daugavpils 94. kilometrā. Seniorei, kura ar savu automašīnu bija piestājusi vietējā stāvlaukumā, lai dotos pāri ceļam uz tualeti, nesanāca droši šķērsot lielceļu. Ejot pāri šosejai, sievieti nepamanīja kāds "Volkswagen" vadītājs, kurš brauca virzienā uz Rīgu. Šoferis pensionāri notrieca, un viņa gāja bojā.

Kāda vietējā iedzīvotāja sacīja – saņēmusi ziņu, ka šosejas malā bija piestājusi mašīna, no kuras izkāpa sieviete, lai aizietu uz labierīcībām. Atgriežoties viņa pārgājusi pāri ceļam, divas mašīnas palaidusi, iekams šķērsot ielu, bet, cik noprotams, nebija atbilstoši aprēķinājusi attālumu, un trešā automašīna viņu notrieca.

Pēc vietējās iedzīvotājas teiktā, bojāgājusī nedzīvoja nekur tuvējā apkārtnē. Braucēja, tāpat kā daudzi citi. Valsts policija, fiksējot negadījuma apstākļus, uz vietas darbojās vairāk nekā trīs stundas. 

Valsts policijas pārstāve Dace Kalniņa stāsta, ka automašīnas vadītājam alkohola reibums netika konstatēts. Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess. Nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, un turpinās notikušo apstākļu skaidrošana.

Pēc Valsts policijas ziņām, negadījuma upuris ir kāda 1954. gadā dzimusi sieviete.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu