VIDEO "Ja būtu braucis ātrāk, tad paliktu bez galvas!" Balvos motociklists ietriecas pār ceļu pārvilktās ķēdēs (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Ikviens lauku īpašuma saimnieks vēlas pasargāt savu teritoriju no nelūgtiem viesiem, reizēm nomaļiem ceļiem priekšā tiek novilktas ķēdes vai troses, kas dažkārt var nebūt laikus pamanāmas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Tikko piepildījis savu sapni par jaunu motociklu, ko atvedis no Lietuvas, Balvu iedzīvotājs Voldemārs devies pirmajā izbraucienā, kas varēja beigties traģiski. Motocikla vadītājs atzīst savu vainu, ka braucis pa svešu teritoriju, kas ved uz angāru un garāžām.

"Šajā teritorijā bija novilkta ķēde, neredzama ķēde," stāsta Voldemārs.

Izbrauciens ar motociklu bijis apmēram plkst. 15. Voldemārs brauca pa ceļu un ietriecās novilktā ķēdē. Rezultātā pārgriezts kakls, bet galva vismaz vietā.

"Pacēlu motociklu. Es domāju, ka man pa degunu asinis tek. Piebraucu tur. Nu, cik tad es biju pabraucis! Simts metrus nebiju nobraucis. Es lēnām braucu, nokritu. Tad es piebraucu, skatos pa degunu asinis netek – nu tādas piles. Es domāju – pa degunu tek. Pataustu zodu – tur pirksts lien iekšā. Tur kaut kādi puikas man iedeva kaut kādu tamponu, un es pats ar mašīnu aizbraucu uz slimnīcu, lai man sašuj," stāsta cietušais motociklists.

Voldemārs mēģināja sazināties ar teritorijas saimnieku, lai pabrīdinātu, ka novilktais šķērslis ir bīstams.

Voldemāram balss vēl joprojām nav atgriezusies un slimnīcas piecas ieliktās šuves kaklā vēl dzīst. "Es gandrīz paliku bez galvas. Ja es būtu "iedevis vairāk gāzē", tad es būtu bez "poda". Nu bez galvas. Teiksim tā – nu!" neslēpj vīrietis.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu