VIDEO ⟩ Draugi rallija leģendai Ivaram Vasaraudzim 50. jubilejā uzdāvina atgriešanos trasē

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ātruma cilts

Portāls TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Tās varonis ir rallija leģenda Ivars Vasaraudzis, kuram draugi 50. jubilejā sagatavojuši necerētu pārsteigumu – atgriešanos rallija trasē.

Ivars Vasaraudzis savu autosporta karjeru sāka vēl padomju laikos, un viņa talants uzmirdzēja rallijā "Latvija" pirms 25 gadiem. Atzīmējot Ivara pusgadsimtu, viņa draugi kopīgiem spēkiem sagatavojuši negaidītu pārsteigumu – rallija auto un atgriešanos rallijsprinta sacensībās "Latvija" Biķernieku trasē.

Ar saviļņojumu pieņemot izaicinājumu, Ivars bez treniņa dodas trasē pilnā sacensību režīmā. To, ka Ivara Vasaraudža vārds ir kvalitātes zīme, apliecina skatītāji, kuri ilgus gadus nav apmeklējuši autosporta sacensības, bet šoreiz ir tribīnēs, lai vērotu leģendas atgriešanos.

Vai eksistē dzīve pēc 50 gadu sasniegšanas un vai bez treniņa iespējams uzturēt pasaules autosporta līmeni, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties "Twitter" sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

Video: "Ātruma cilts" epizode

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu