VIDEO Kas ir jaunā "Mercedes-Benz" T klase?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vācu zīmols "Mercedes" ir pārstāvēts teju visās iespējamās automobiļu klasēs, tomēr ir viena automobiļu kategorija, kurā "Mercedes" līdz šim nav īsti veicies. Tie ir kompaktie furgoni. Šodien mēs brauksim ar jauno "Mercedes" T klasi.

"T Klass" ir "Mercedes-Benz Citan" pasažieru versija. Kravas modelis joprojām saucas "Mercedes Citan" un tāpat kā iepriekš ražots uz jaunākā "Renault Kangoo".

Dizains gan izstrādāts īpaši "Mercedes". T klasei ir savai pārsteidzoši komfortabla balstiekārta un spēcīga skaņas izolācija. Tas, ko nevar parādīt, ir T klases vadāmība. Tā ir daudz tuvāka vieglajam auto nekā komerctransportam, tāpēc "Mercedes" pasažieru furgoniņš būs piemērots tālākiem braucieniem. Un tur joprojām nepārspējams paliks dīzeļdzinējs.

"Mercedes-Benz" T klase pat nav kosmiski dārga. Piemēram, šis eksemplārs maksā 32 600 eiro, tātad tikpat, cik minivens vai līdzīgas ietilpības krosovers. Radusies sajūta, ka šo formātu piemeklēs renesanse, jo cilvēkiem patīk vienapjoma auto ar lielu bagāžnieku un par saprātīgu cenu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu