VIDEO "Radās iespaids, ka policija zagtus auto nemeklē!" Nozagtas mašīnas īpašnieks spēkratu atrod pats (10)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "4. studijas" sižeta

Raidījuma "4. studija" skatītāja dalījās pieredzē par sava no slēgtas stāvvietas nozagtā auto meklēšanu.

Raidījuma skatītāja gan uzsvēra – tā nav policija, kura aktīvi iesaistās nozagtā īpašuma meklēšanā, bet gan paši mašīnu saimnieki. Viņa iegādājās auto, un pēc pāris dienām to no slēgtas stāvvietas nama pagalmā kāds nozaga.

"Mani kaimiņi, par laimi, to pamanīja, uzreiz nāca mani modināt, tas notika naktī, pulksten trijos, kad visas laternas ir izslēgtas," atcerējās sieviete. "Es pamodos un salīdzinoši ātri attapos, ka man ir nozagta automašīna. Līdz ar to mēs zvanījām policijai, policija atbrauca un parakstīja papīrus, teica, ka jāgaida, kamēr vēl viena ekipāža atbrauks, un tas viss notika ļoti izstiepti."

Viņa no sirds cerēja, ka auto zagļi tiks operatīvi notverti un automašīna atgriezīsies sētā, taču brīnums nenotika. Turpmākā komunikācija ar Valsts policiju neesot izvērtusies kā sadarbība.

Automašīnai pieslēgto GPS zagļi pa ceļam izrāvuši ārā, taču, izbraucot maršrutu, nozagtā auto īpašnieki pamanījuši trīs novērošanas kameras. Privātpersonām novērošanas kameru videoierakstus uzņēmumi neizsniedz, tikai likumsargiem.

Vēl skatītāja norādīja, ka tieši viņa esot paziņojusi arī robežsardzei, ka nozagts auto.

"No rīta pulksten 9 es zvanīju, viņi nebija informēti par šo zādzību," stāstīja cietusī. "Izbraucot šo ceļu pēc GPS, es aizbraucu uz Lietuvu, uz Biržiem, jo parasti esmu dzirdējusi, ka tur pārdzen zagtās mašīnas pa detaļām pārdot. Iebraucu Biržu policijā, arī viņi nebija informēti par šādu mašīnu."

Skatītāja savu nolaupīto auto ir pati atradusi mežā. Viņa ir neizpratnē arī par to, ka tajā dienā, kad mašīna vēl bijusi nozagto automašīnu reģistrā, ir bijis iespējams izbraukt cauri visai Rīgai un iebraukt Jūrmalā, ceļā satiekot trīs policijas ekipāžas.

Vairāk "4. studijas" sižetā!

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu