VIDEO ⟩ Viļņā svētku egles iedegšana paralizē satiksmi. Sastrēgumos jāpavada vairāk nekā stunda

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: 15min.lt

Pagājušajā nedēļas nogalē Viļņā tika iedegta iespaidīga Ziemassvētku egle, kas sajūsmināja ne tikai interneta lietotājus, bet raisīja vēlmi lietuviešiem to aplūkot arī klātienē. Tas radīja pamatīgu haosu Viļņas ielās un teju paralizēja satiksmi, vēsta portāls "15min".

Svinīgā egles iedegšana notika svētdien, 26. novembrī. Daudzi ļaudis sociālajos tīklos aicināja cilvēkus pirmajā dienā nedoties aplūkot egli, jo to ir tikpat kā neiespējami izdarīt - Viļņas centrs ir gājēju pilns, sabiedriskais transports ir pārpildīts, kā arī sastrēgumi ir haotiski.

"15min" žurnālisti veica nelielu eksperimentu, kurā pārbaudīja, cik daudz laika aizņems, lai nokļūtu līdz eglei. Un rezultāti bijuši pārsteidzoši - tas prasījis vairāk nekā stundu, turklāt paralēli saskaitīti virkne ceļu satiksmes noteikumu pārkāpēju.

Video: Sastrēgums Viļņā

Kā jau ierasts - pirmssvētku periodā cilvēku pieplūdums pilsētās kļūst arvien lielāks. Arī Lietuvas galvaspilsēta Viļņa nav izņēmums. Lielākoties sastrēgumi veidojas pie tirdzniecības centriem vai pilsētu centros, kur parasti notiek dažādi Ziemassvētku pasākumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu