"Kāds bija manā mašīnā!" Igaunijā zagļi aplaupa un iestumj grāvi ceļmalā atstātu auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Aculiecinieka foto

"Kāds bija manā mašīnā!" stāsta Kerli, kura dzīvo Kasi ciematā Viljandi rajonā. Šosejas malā, kur sieviete bija atstājusi savu spēkratu, nākamajā rītā pavērās nepatīkama aina, vēsta portāls "Elu24".

Trešdienas, 23. novembra, vakarā Kerli bija spiesta savu automašīnu atstāt Lodi-Helma ceļa malā. Ierodoties notikuma vietā nākamajā rītā, Kerli sākumā licies, ka viņas automašīna ir pazudusi.

Otrdienas, 22. novembra, vakarā, braucot mājās Kerli automašīnai pārplīsa motora siksna, tāpēc spēkratu nācās atstāt turpat ceļa malā. Sieviete izlika avārijas trijstūri un sazvanīja savu vīru, kurš sievietei atbrauca pakaļ.

Kerli paveicās, jo viņas vīrs atradās vien sešu kilometru attālumā. Nākamajā rītā ap plkst. 6.30 sieviete devās pakaļ savam auto, taču tas ceļa malā vairs neatradās.

Sievietes mašīna bija apzagta. Kāds bija atlauzis spēkratu un nozadzis automašīnas diagnostikas iekārtu un akumulatoru. "Nabadziņam ar laupījumu laikam nav bijis gana, tāpēc mašīnu pēc pastrādātā nozieguma iestūma grāvī."

Kerli sazinājās ar policiju, kas ir sākusi notikušā incidenta izmeklēšanu. "Šī persona vai personas tikko nolaupīja Ziemassvētkus trīs bērniem, jo mašīnas remonts noteikti nemaksās lēti," stāsta Kerli.

Arī Vijlandi procesuālās daļas vadītājs Mēliss Lills apstiprināja, ka policijā par šo incidentu ir saņemts iesniegums un sākta izmeklēšana. Tiesa, pagaidām jauna informācija par notikušo nav vēl noskaidrota.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu