VIDEO Taranē vairākus auto un metas bēgt: BMW šoferis Pļavniekos sarīko pamatīgu haosu (1)

Policija skaidro notikušo
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža/Sadursme.lv video

Trešdien, 30. novembrī, sociālajos tīklos izplatījies video, kurā kāds BMW X5 šoferis Pļavniekos, Saharova un Keldiša ielas krustojumā, esot izraisījis sadursmi un pametis notikuma vietu.

Video redzams, ka BMW pie sarkanās gaismas krustojumā ietriecās "Mitsubishi" automašīnā. Tikmēr blakus joslā esošais "Volkswagen" šoferis apstājies, lai apturētu bēgošo BMW šoferi, taču neveiksmīgi.

Tiesa, bēgot no notikuma vietas, BMW aizķēra "Volkswagen" busiņu. Lielā ātrumā šoferis šķērsoja krustojumu pie sarkanās gaismas un aizbēga. Aculiecinieki ziņo, ka minētais BMW esot pēc tam esot izraisījis vēl vienu avāriju.

Portāls TVNET sazinājās ar Valsts policiju, lai skaidrotu notikušā apstākļus.

Policija norādīja, ka šodien, 30. novembrī, pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, kāds automašīnas BMW vadītājs Rīgā vairākās vietās Pļavnieku mikrorajonā izraisīja sadursmes ar citiem transportlīdzekļiem un aizbrauca no negadījumu vietām.

Taču pēc brīža kāda stāvlaukuma darbiniekam izdevās aizturēt BMW vadītāju līdz Valsts policijas darbinieku ierašanās brīdim. Likumsargi veica BMW vadītājam alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpojamā gaisā un konstatēja, ka viņš nav alkohola reibumā, taču vadītājs tika nogādāts medicīnas iestādē ekspertīzes veikšanai, lai noskaidrotu, vai nav vadījis spēkratu narkotisko vielu reibumā.

Par izraisītajiem ceļu satiksmes negadījumiem un negadījumu vietu atstāšanu ir sākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi.

Vērīgākie ļaudis pamanījusi, ka BMW numurzīme sakrīt ar "Instagram" lietotāja "pawa_smit" fotogrāfijās redzamo auto. Pats auto īpašnieks arī iesaistījies diskusijā un norādīja, ka mašīna patiešām pieder viņam, taču pie stūres pats neesot atradies tajā brīdī.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu