Krievijas "Aeroflot" pasažieri paliek bez filmām un mūzikas, lidsabiedrība aicina praktizēt "detoksa dienas" (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Andrey Arkusha/Shutterstock

Krievijas nacionālās aviosabiedrības "Aeroflot" pasažieri palikuši bez filmām un mūzikas lidojumu laikā, vēsta Krievijas neatkarīgais medijs "Insider".

"Aeroflot" pārstāvji oficiālā paziņojumā informē, ka tā ir īslaicīga problēma, un iesaka saviem pasažieriem praktizēt "detoksa dienas".

“Viss. Vai kino nebūs? Būs, bet nedaudz vēlāk! Ārvalstu izklaides pakalpojumu piegādātāju atteikums sniegt šo pakalpojumu nebūs šķērslis jau ierastai interesantu filmu skatīšanai un iecienītāko skaņdarbu klausīšanai lidojuma laikā. Jau šobrīd strādājam pie jauna pašmāju risinājuma, kuru ar prieku prezentēsim līdz Jaunajam gadam,” teikts aviosabiedrības oficiālajā paziņojumā.

"Aeroflot" filmu skatīšanās un mūzikas klausīšanās pakalpojums nav pieejams 100 A320/321 "Airbus" un 37 "Boeing 737" lidmašīnās, kas veido gandrīz visu aviosabiedrības floti.

Uzņēmums arī piedāvā palūkoties uz komfortu no cita skata punkta, piemēram, palasot grāmatu lidojuma laikā, izdzēšot nevajadzīgas fotogrāfijas no telefona atmiņas, mēģinot meditēt, uzrakstot atsauksmi par lidojumu un guļot.

Pēc iebrukuma Ukrainā rietumvalstis ieviesa sankcijas pret aviācijas nozari Krievijā. Krievijai netiek pārdotas lidmašīnu rezerves daļas, aizliegta arī to tehniskā apkope.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu