Atjaunota slikto laikapstākļu slēgtā lidostas "Rīga" skrejceļa darbība (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga".
Lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga". Foto: Edijs Pālens/LETA

Lidostas “Rīga” skrejceļa darbība no plkst. 11.00 ir atjaunota, liecina lidostas mājaslapā un sociālo tīklu kontos pieejamā informācija. 

Iepriekš TVNET ziņoja, ka dēļ lietus  lidlaukā strauji  sāka veidojoties apledojums, līdz ar to, rūpējoties par lidojumu drošību lidostas “Rīga” skrejceļš tika slēgts līdz plkst.11.00.

Sinoptiķi ziņo, ka pēdējās diennakts laikā visvairāk snidzis Latvijas austrumu novados, kur sniega sega vietām kļuvusi par 10-15 centimetriem biezāka, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati. 

Lidostas "Rīga" pārstāvji skaidroja, ka ņemot vērā esošo situāciju un sinoptiķu prognozes, pasažieriem ir jārēķinās ar to, ka  gaidāmi ielidojošo un izlidojošo reisu kavēšanās un reisu atcelšana.

Informācija Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" mājaslapā liecina, ka pirmdienas rītā no Rīgas atcelti septiņi lidojumi uz Helsinkiem, Parīzi, Frankfurti, Amsterdamu, Oslo, Stokholmu un Kopenhāgenu. Savukārt reisi uz Minheni, Berlīni, Briseli, Tallinu, Viļņu, Vīni, Londonu, Barselonu, Marrākešu un Romu, kuriem bija plānots izlidot starp plkst.7.10 un 11.25, ir ieplānoti, bet būtiski kavējas.

Tāpat atcelti vairāki "airBaltic" lidojumi uz Rīgu. Tostarp atcelts lidojums no Helsinkiem, Kopenhāgenas, Amsterdamas, Parīzes, Stokholmas, Oslo, Frankfurtes. Savukārt vairums citu reisu šobrīd ieplānoti ar kavēšanos.

"Aicinām pasažierus, kuriem šodien plānots lidojums, sava lidojuma statusu noskaidrot aviokompānijās vai zvanīt uz lidostas Info centru: 1817 (maksas tel. zvaniem no Latvijas) vai +371 29311817 (zvaniem no ārzemēm)"uzsvērts lidostas "Rīga" paziņojumā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu