Atjaunota Rīgas lidostas mājaslapas darbība

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Starptautiskā lidosta "Rīga".
Starptautiskā lidosta "Rīga". Foto: Zane Bitere/LETA

Lidostas “Rīga” mājaslapas darbība ir atjaunota, novēroja portāls TVNET.  pašlaik tehnisku iemeslu dēļ nav pieejama, lidosta informē savā mikroblogošanas vietnes "Twitter" kontā. 

Kā vēstīts, pirmdien tehnisku iemeslu nebija pieejama lidostas "Rīga" mājaslapa. Lidosta par to informēja savā mikroblogošanas vietnes "Twitter" kontā.

Informāciju par savu lidojumu iespējams noskaidrot, sazinoties ar savu aviokompāniju vai lidostas Info centru: 67033360 (zvaniem no Latvijas) vai +371 29311817 (zvaniem no ārzemēm).

Jau ziņots, ka saistībā ar sasalstošu lietu un apledojumu lidostā "Rīga" pirmdien uz laiku tika slēgts skrejceļš.

"Laika apstākļi šodien ietekmē lidojumu grafiku Eiropā, tostarp arī Baltijas reģionā un Rīgā. Tāpēc šodien ir gaidāmas ielidojošo un izlidojošo reisu kavēšanās un reisu atcelšana," šorīt vēstīja lidostā.

Vienlaikus informācija Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" mājaslapā liecina, ka pirmdienas rītā no Rīgas atcelti septiņi lidojumi uz Helsinkiem, Parīzi, Frankfurti, Amsterdamu, Oslo, Stokholmu un Kopenhāgenu. Savukārt reisi uz Minheni, Berlīni, Briseli, Tallinu, Viļņu, Vīni, Londonu, Barselonu, Marrākešu un Romu, kuriem bija plānots izlidot starp plkst.7.10 un 11.25, ir ieplānoti, bet būtiski kavējas.

Tāpat atcelti vairāki "airBaltic" lidojumi uz Rīgu. Tostarp atcelts lidojums no Helsinkiem, Kopenhāgenas, Amsterdamas, Parīzes, Stokholmas, Oslo, Frankfurtes. Savukārt vairums citu reisu šobrīd ieplānoti ar kavēšanos.

TVNET arī vēstīja, ka Kurzemē pirmdien spēkā ir Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra izsludinātais oranžā līmeņa brīdinājums par stipru sniegu un puteni, bet pārējā valstī spēkā ir dzeltenās pakāpes brīdinājums.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu