VIDEO Ģimene lūdz palīdzību nozagta auto meklēšanā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Ģimene no Rīgas lūdz palīdzību, lai atgūtu nedēļas sākumā ģimenei no daudzstāvu mājas pagalma Rīgā, Imantā, nozagto "Toyota" spēkratu. Iespējams, kādam tuvākajā apkārtnē ir video kameras, kas piefiksējušas zagļus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Artūra sievas "Toyota", visticamāk, nozagta naktī no svētdienas, 11. decembra, uz pirmdienu, 12. decembri, no pagalma Kurzemes prospektā 74.

Zagļiem nav traucējis, ka spēkratu teju no visām pusēm ieskauj daudzstāvu māju logi un kāds no vietējiem mašīnas aizdzīšanu varētu piefiksēt.

Auto īpašniece pirmdienas rītā pirms darba izgāja paskatīties, vai spēkrats nav ieputināts. Ieraugot tukšo stāvvietu, sieviete cerēja, ka "Toyota" uz citu vietu pārdzinis vīrs.

Artūrs, kurš meklē sievas spēkratu, apstiprina – no laulātās saņēmis zvanu ar jautājumiem, vai nav pārdzinis spēkratu, taču viņš to nebija darījis. Mašīnu neatrada, ģimene sastādīja protokolu par spēkrata zādzību.

Mašīnu kāds nelabvēlis bija noskatījis jau iepriekš. Vasarā tai mēģinājis izgriezt katalizatoru, taču neveiksmīgi.

Nozagtā automašīna ir "Toyota RAV 4" zilā krāsā ar numurzīmi JK 4740. Sākotnēji auto atradās Imantā, tagad neviens nezina, kur spēkrats ir. Tam ir diezgan reti sastopami, pelēcīgi diski.

Artūrs mēģina apzināt tuvējos īpašumus, pie kuriem uzstādītas videonovērošanas kameras. Ja jūsu rīcībā ir kāda informācija par spēkrata zādzību vai tā realizāciju jau pēc nozieguma, sazinieties ar Artūru, zvanot 29947090, vai informējiet likumsargus pa tālruni 110.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu