"Lai viņš pajautā saviem pilsoņiem, vai viņi vēlas konfrontāciju ar Krieviju!" Kremļa bandinieks Medvedevs nonievā Levitu (50)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Krievijas Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs
Krievijas Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs Foto: Ekaterina Shtukina/AP

Krievijas Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieks, bijušais Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs intervijā Kremļa kontrolētajai ziņu aģentūrai "RIA Novosti" Latvijas prezidentu Egilu Levitu nosaucis par "prezidenta izstrādājumu" un "stulbeni", vēsta Latvijas Sabiedrisko mediju portāls "LSM.lv".

Medvedevs šo izteikumu pauda pēc tam, kad Levits bija izteicis pieņēmumu, ka starptautiskais tribunāls pret Krievijas kara noziedzniekiem varētu tikt sarīkots arī Rīgā.

"Ko es te varu teikt - jo nenozīmīgāka valsts un stulbāks tās vadītājs, jo lielākas ambīcijas," izteicās Medvedevs.

"Kāds mazās kaimiņvalsts, kurai nav ne savas armijas, ne savas ekonomikas, marionešu apakšprezidents gatavojas tiesāt lielvalsti, pastāvīgo ANO Drošības padomes locekli, kurai ir stratēģisku kodolspēku triāde," teica Medvedevs. "Lai viņš mēģina iedomāties sekas, ja šāda valsts apvainosies uz viņu personīgi. Vēl labāk, lai viņš pajautā saviem pilsoņiem, vai viņi vēlas konfrontāciju ar Krieviju arī šajā jautājumā."

Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu