VIDEO Ropažu pusē nezināmos apstākļos pazūd ceļmalā stāvoša mašīna. Īpašnieks lūdz palīdzību auto meklēšanā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds jauns puisis meklē savu pazudušo automašīnu, kuru pagājušajā nedēļā atstāja ceļa malā Ropažu novadā, bet pēc dažām dienām tā bija pazudusi. Vīrietis nolēmis uzticēties sociālās tīklošanās vietnēm un raidījuma "Degpunktā" skatītājiem, cerot, ka spēkrats atradīsies.

Otrdien, 6. decembrī, Bruno bija ceļā no Tumšupes uz Ropažiem. Kādā straujākā līkumā vīrietis nesavadīja savu BMW un ieslīdēja grāvī. Draugi palīdzēja izvilkt automašīnu, bet ar to vairs nebija iespējams braukt. Tā kā jau bija nakts, vīrietis nolēma spēkratu atstāt turpat ceļa malā. Piektdien, 9. decembrī, ņemot talkā evakuatoru, Bruno devās tam pakaļ.

Tiesa, spēkrats bija pazudis, viņam atbraucot tam pakaļ. Bruno apbraukāja tuvākās mājas, teritorijas, apjautājās, vai kāds nav kaut ko redzējis, bet pagaidām skaidrība nav ieviesusies.

Arī Valsts un pašvaldības policijā nav informācijas par automašīnu. Vien zināms, ka vēl trešdienas vakarā, ap 22.30, BMW apsnidzis ceļa malā ir redzēts. Tā kā automašīna nebija braucama, zagļiem nācās pacensties, lai spēkratu aizgādātu prom.

Bruno spriež, ka auto vienkārši nevarēja dabūt prom, jo tā bija aizslēgta un rats nolauzts. Viņš pieļauj, ka mašīna nozagta, aizvelkot ar evakuatoru.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu