Laikraksts: Uz A7 šosejas teju divas nedēļas pamests stāv avarējis auto (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: GVLR/Shutterstock

Baušķenieks Arnis novērojis, ka autoceļa A7 malā gandrīz divas nedēļas stāv avārijā cietis auto, vēsta laikraksts "Bauskas dzīve".

Arnis laikrakstam vaicāja, kāpēc policija šo auto nevar transportēt uz kādu stāvvietu, lai tas neapdraud citus satiksmes dalībniekus.

Valsts policija laikrakstam norādīja, ka 9. decembrī ceļa posmā Rīga-Bauska-Lietuvas robeža 50. kilometrā virzienā uz Rīgas pusi transportlīdzekļa BMW X5 vadītājs, veicot apdzīšanas manevru, nepārliecinājās par manevra drošību un radīja traucējumus pretim braucošajam transportlīdzeklim "Toyota Corolla Verso".

Bīstamā manevra rezultātā BMW vadītājs izraisīja sadursmi ar šo transportlīdzekli. Par minēto ceļu satiksmes negadījumu sākts administratīvā pārkāpuma process, BMW X5 vadītājs saukts pie administratīvās atbildības un viņam piemērots naudas sods.

Pēc negadījuma transportlīdzekļa "Toyota" vadītājs, kurš ir Lietuvas pilsonis, solījis automašīnu no notikuma vietas evakuēt, bet tas nav izdarīts. Valsts policija transportlīdzekļa vadītājam ir nosūtījusi aicinājumu steidzamā kārtībā lemt jautājumu par transportlīdzekļa evakuāciju, vēsta "Bauskas dzīve".

Vairāk info lasi "Bauskas dzīves" rakstā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu