Megana līdzās Trampam nodēvēta par vienu no pasaules izteiktākajiem "narcisiem" (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Saseksas hercogienes Meganas vārds nu gozējas līdzās tādiem vārdiem kā bijušais Amerikas prezidents Donalds Tramps un reperis Kanje Vests. Kas viņus visus vieno?

"Politico" izdevumā publicētajā rakstā apkopoti vairāki "narcisu" vārdi - tostarp Donalds Tramps, Kanje Vests, Elizabete Holmsa un Saseksas hercogiene Megana.

Raksta ar nosaukumu “2022. gads ir gads, kad mums visiem beidzot apnikuši narcisi” autore, rakstniece Džoanna Veisa atzīmē, ka viņa apbrīno tādus cilvēkus kā Megana un princis Harijs, taču pēc Netflix dokumentālās filmas "Harijs un Megana" noskatīšanās viņas domas krasi mainījušās. 

Viņa raksta: "Manas simpātijas pret pāri sāka pārvērsties aizkaitinājumā - es domāju, ka cilvēka ego tomēr ir savas robežas. Šajās megasērijās (no vārda Megana) nāk ļoti līdzīgi impulsi, kādi, piemēram, Īlonam Maskam lika nopirkt "Twitter", Kanjem Vestam pārkāpt antisemītisma robežas, un kāpēc Bankmans-Frīds atrodas cietumā Bahamu salās."

Veisa pieļauj, ka karaliskajam pārim ir pamatotas sūdzības par dzīvi karaļnamā, tomēr "pat līdzjūtīgie kritiķi ir satraukušies, ka šeit ir maz kā jauna, izņemot iedomību".

Rakstā ir atzīts, ka Saseksas narcisma zīmols ir “labdabīgāks” nekā Kanjem Vestam, Īlonam Maskam, Donaldam Trampam un Semam Bankmanam-Frīdam, taču pastāv visas iespējas sasniegt šo bīstamo līmeni. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu