VIDEO ⟩ Purvciemā uz gājēju pārejas notriec pensionāri. Aculiecinieki apgalvo, ka luksoforā degusi zaļā gaisma (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Purvciemā uz gājēju pārejas notriekta kāda kundze gados. Pēc aculiecinieku stāstītā - kundze šķērsojusi ielu pa gājēju parēju pie zaļās gaismas, arī spēkrats braucis pēc noteikumiem, taču slikto laikapstākļu dēļ automašīnas vadītāja reaģējusi par vēlu, vēsta "Degpunktā".

T veida krustojumā, kur satiekas Dzelzavas un Ilūkstes iela, ne vienu reizi vien notiekot negadījumi – tā stāsta vietējie. Aculieciniece negadījuma brīdī gāja pa Dzelzavas ielu. Viņa pārdzīvo gan par cietušo, gan par autovadītāju un stāsta mums par notikušo.

Aculieciniece Jeļena cer, ka notriektā sieviete nav guvusi nopietnas traumas, bet to esot grūti bijis pamanīt. Cietušajai galvā bijusi bieza cepure, kapuce, tāpēc ievainojumus īsti redzēt nevarēja.

Vēl kāda sieviete stāsta, ka redzējusi notiekošo. Tai pašā laikā cenšas morāli atbalstīt automašīnas vadītāju, kura notriekusi pensionāri, jo arī pati autovadītāja ir šoka stāvoklī un pārdzīvo par notikušo. Lieciniecei ir arī secinājumi, kāpēc šāds negadījums noticis.

Liecinieki apgalvo, ka luksoforā degusi zaļā gaisma un arī automašīnai bijusi atbilstošā gaisma braukšanai, taču pirms tam palaižot gājēju.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu