Tallinas ielās manīta Ķīnas vēstniecības mašīna, kas pārkāpusi virkni satiksmes noteikumu (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Aculiecinieka foto/Postimees

Tallinas iedzīvotāji laikrakstu "Postimees" 1. janvāra vakarā informēja par kādu aizdomīgu šoferi, kas pārkāpis virkni ceļu satiksmes noteikumu.

Iesūtītajos foto redzams, ka BMW X5 spēkratam ir Ķīnas vēstniecības Igaunijā numurzīmes. Pēc aculiecinieku sacītā - šoferis vairākkārt esot pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus.

Turklāt spēkrats novietots pretējā virzienā ceļa malā uz ielas, kur ir vienvirziena kustība. Papētot šo transportlīdzekli, "Postimees" atklājis, ka BMW X5 neesot izieta tehniskā apskate. Tas nozīmē, ka spēkrats ceļu satiksmē piedalīties nedrīkst.

Aculiecinieks norādīja, ka apstāšanās pretējā virzienā būtu mazākais par, ko satraukties, jo šoferis iepriekš izraisīja vairākas ārkārtīgi bīstamas situācijas.

"Šī automašīna pirms neilga brīža strauji izbrauca no "EuroPark" stāvvietas. Turklāt auto brauca tieši virsū vairākiem citiem satiksmes dalībniekiem, nogriežot tiem ceļu," stāsta aculiecinieks.

Pēc tam šoferis esot strauji nobremzējis, jo vēlējās nogriezties pa kreisi tur, kur tas nav atļauts. Kāds cits satiksmes dalībnieks signalizējis agresīvajam autovadītājam un viņš manevru pārtraucis. 

Šoferis devās uz tuvējo degvielas uzpildes staciju, kur apgriezās un brauca atpakaļ pretējā virzienā. Ignorējot aizlieguma zīmi, šoferis tomēr veica neatļauto manevru un nogriezās uz vienvirziena ielas pretējā virzienā.

Pagaidām nav izdevies noskaidrot, vai šoferis nav zinājis ceļu satiksmes noteikumus Igaunijā vai arī pie stūres sēdies reibumā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu