Filmu cienīgi kadri Lietuvā - vīrietis sašauj cilvēku, nozog BMW un ar auto grāvī apmet kūleni (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Milan Sommer/Shutterstock

Lietuvā, Viļņas rajonā, kāds vīrietis sarīkojis filmu cienīgus kadrus reālajā dzīvē - viņš ar ieroci sašāvis citu vīrieti, pēc tam nozadzis auto un avarējis, vēsta portāls "tv3.lt".

Aculiecinieki notikušo iemūžinājuši arī video. Incidents noticis 1. janvārī. Video redzams, ka BMW nobrauc no ceļa un piezemējas grāvī, kur apmet kūleni. Pēc notikušā šoferi negadījuma vietu pameta.

Kad avārijas vietā ieradās likumsargi, BMW vadītājs bija aizbēdzis. Zagtais BMW bija pamatīgi sadauzīts un, visticamāk, tas satiksmē vairs nepiedalīsies. Drīz vien likumsargiem kļuva skaidrs, ka avārija nav tik vienkārša, kā sākumā licies.

Atklājies, ka auto patiesība ir nozagts, bet tā īpašnieks sašauts. Noskaidrots, ka tajā dienā starp diviem vīriešiem izcēlies konflikts. Viens no viņiem izvilcis pneimatisko ieroci un raidījis vairākus šāvienus 28 gadus vecā BMW īpašnieka virzienā. Pēc tam šāvējs BMW nolaupījis.

BMW īpašniekam izdevās izbēgt no dzīvībai bīstamām traumām. Tāpat noskaidrots, ka šāvējs bijis alkohola vai narkotisko vielu reibumā, jo pēc BMW nolaupīšanas viņš iebraucis grāvī un ar auto apmetis kūleni.

Nozieguma vietā ilgu laiku darbojās vairākas policijas ekipāžas. Par šādu pārkāpumu autozaglim draud līdz pat astoņiem gadiem cietumā. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu