Video ⟩ RAKUS par reputācijas graušanu neturpina darba attiecības ar Zatleri, kuras video izraisījis sašutumu internetā (17)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
RAKUS pārtrauc darba attiecības ar Zatleri, sieviete amatā aizvadījusi vien vienu dienu
RAKUS pārtrauc darba attiecības ar Zatleri, sieviete amatā aizvadījusi vien vienu dienu Foto: Ekrānšāviņš

Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca (RAKUS) pārtraukusi darba attiecības ar Diagnostiskās radioloģijas centra vadītāja pienākumu izpildītāju Rutu Zatleri, vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".

Sociālajā medijā "Instagram" sieviete, tīrot seju un runājot par Diagnostiskās radioloģijas centru, atzīmē, ka viņai vislielākais atklājums bija invazīvā radioloģija.

Zatlere to nodēvējusi par "vienkārši kosmosu". Tāpat viņa akcentēja, ka viņas pārziņā ir visas radioloģijas nodaļas, kas ir RAKUS.

Zatleres video šodien izraisīja sašutumu sociālajos tīklos. Kā liecina raidījuma "Panorāma" ieraksts "Twitter", sieviete amatā aizvadījusi vienu dienu.

"Vakardienas video paustā vēstījuma saturs un forma ir radījusi būtisku uzticības trūkumu, kā arī grāvusi RAKUS reputāciju. Šis ir par iemeslu darba tiesisko attiecību neturpināšanai," atsaucoties uz slimnīcu, vēsta LTV.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu