"Nenormāli cilvēki sniedza viltus informāciju!" Turpinās Jaungada naktī pazudušā Helvija Kursīša meklēšana (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Turpinās Jaungada naktī pazudušā Helvija Kursīša meklēšana
Turpinās Jaungada naktī pazudušā Helvija Kursīša meklēšana Foto: Valsts policijas foto

Naktī no 31. decembra uz 1. janvāri bez vēsts pazuda 20 gadus vecais Helvijs Kursītis. Jaunietis izgāja no savas dzīvesvietas Rīgā, Maskavas ielā pulksten 22:40, pēdējo reizi ar radiniekiem sazinājās Jaungada naktī pulksten 02:10 un kopš tā brīža nekādu ziņu par sevi nav devis.

Helvija Kursīša māte sociālajā tīklā "Facebook" 4. janvārī raksta: "Vakar puse dienas tika pazaudēta, jo vienkārši nenormāli cilvēki sniedza viltus informāciju, liekot nežēlīgajam faktam noticēt gan man, gan policijas darbiniekiem Rīgā."

Sieviete norāda, ka Daugava nav pārmeklēta, tikai 2. janvāra pēcpusdienā tika izskatīta teritorija 100 metru rādiusā no vietas, kur atrasta pase un bankas karte. Tika atrasts arī telefons lejā pie Daugavas un netīra cepure.

"Kad es ar viņu sazinājos, zināju, ka viņam sekoja. Saziņa bija no pulksten 2.03 līdz 2.13," raksta māte.

Jaunietis esot ieskrējis kāpņu telpā Rancāna ielā 6 (bijusī Maskavas iela 266-k5), kur dzīvo viņa māsa. Sieviete neesot bijusi mājās.

Helvijs nosūtījis draugiem divu līdz trīs sekunžu garu video platformā "Snapchat".

Māte uzsver, ka promenādē videonovērošanas kameru nav. Ir pārbaudītas visas citas iespējamās kameras, apzināti apkārtnes iedzīvotāji, kā arī apzvanītas slimnīcas.

Jaunieša māte norāda, ka ir aizdomas par vardarbību un noziedzīgu nodarījumu.

Valsts policija aicina aplūkot jaunieša fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu