Gadās arī tā! Lietuvietim uzbrauc paša automašīna (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Aimur Kytt/Shutterstock

Neparasts ceļu satiksmes negadījums noticis Raudondvaris ciemā Lietuvā - kādam vīrietim virsū uzbraukusi paša vadīta automašīna, vēsta portāls "15min".

Policija izsaukumu uz negadījuma vietu saņēma ap plkst. 18. Kāds 23 gadus vecs vīrietis nebija ievērojis visus noteikumus auto noparkošanai.

Viņš savu "Audi" bija novietojis stāvā nogāzē un automašīnas pārnesumu kārbu atstājis "Drive" režīmā, kā arī nebija norāvis stāvbremzi. Līdz ar to spēkrats turpināja kustību uz priekšu un iebrauca grāvī, savainojot autovadītāju.

Šajā kontekstā jāatgādina, ka pagājušā gada novembrī līdzīgs atgadījums notika Šveicē. Kā ziņo policija, 45 gadus veca sieviete Šveices dienvidaustrumu pilsētā Sanktgallenē izkāpa no savas automašīnas ar ieslēgtu dzinēju, acīmredzot lai kaut ko paņemtu no bagāžnieka.

Tomēr automašīna, kas bija novietota nelielā slīpumā, sāka lēnām ripot atpakaļ. Sieviete izmisīgi mēģināja apturēt automašīnu, taču nokrita uz zemes, un automašīna pārbrauca viņai pāri.

Pēc tam automašīna ietriecās citā transportlīdzeklī un sāka kustību pretējā virzienā, otro reizi uzbraucot sievietei. Ar to nekas nebeidzās - automašīna ietriecās apmalē, kas to atgrūda atpakaļ sievietes virzienā, notriecot viņu trešo reizi.

Visbeidzot automašīna ietriecās koka barjerā un apstājās. Cietusī smagā stāvoklī tika nogādāta slimnīcā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu