Ceturtdien ieceļošana Latvijā liegta 15 ārzemniekiem (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī Valsts robežsardzes darbinieki (VRS) uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 45 likumpārkāpējus, informēja VRS.

Ieceļošana Latvijā liegta 15 ārzemniekiem.

Terehovas, Grebņevas, Pāternieku, Silenes un Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta četriem Moldovas, trīs Gruzijas un vienam Azerbaidžānas pilsonim, jo ārzemnieki nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi, diviem Baltkrievijas pilsoņiem, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas un vienam Krievijas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīga ceļošanas dokumenta.

Vēl trīs Krievijas un vienam Ukrainas pilsonim ieceļošana Latvijā liegta drošības apsvērumu dēļ. Personas atgrieztas uz izceļošanas valstīm.

Silenes robežkontroles punktā konstatēti divi Kazahstānas un divi Baltkrievijas pilsoņi, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēti divi uz Londonu izceļojoši Latvijas pilsoņi, kuru dokumenti nav derīgi izceļošanai uz Lielbritāniju. Personām tika liegta izceļošana no valsts.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti divām personām - vienam Lielbritānijas un vienam Pakistānas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā VRS amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 11 personām - diviem Baltkrievijas, diviem Latvijas, diviem Krievijas, vienam Igaunijas, vienam Lietuvas, vienam Izraēlas, vienam Ukrainas un vienam Uzbekistānas pilsonim.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu