VIDEO ⟩ "Zīme zīmes galā!" Valmierieši lauž šķēpus par jaunāko satiksmes rotācijas apli (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Vēršoties pie raidījuma "Bez tabu", kāds iedzīvotājs sūdzas par satiksmes kāzusu Valmierā – Rūpniecības un Marijas ielas krustojumā.

Tur nesen izbūvēts satiksmes rotācijas aplis. "Izveidots sīks, patiesi sīks aplis un saliktas "entās" ceļazīmes! Tas ir jāredz, bet – varbūt es un vēl 100 cilvēki kļūdās?!" jautā valmierietis Aigars.

Tuvojoties apļveida krustojumam, nevar gluži apgalvot, ka jaunajā satiksmes infrastruktūras objektā trūktu ceļa zīmju. Ja par apļa izmēriem krustojuma tuvumā dzīvojošajiem valmieriešiem domas vēl dalās, tad visi kā viens ir neizpratnē, kālab nepieciešams tik daudz norāžu.

Citi autovadītāji uzskata, ka viss esot "prīmā", atliekot tik sagaidīt būvdarbu beigas.

Pašvaldībā norāda, ka aplis ir daļa no vairākus miljonus eiro vērtā Rūpniecības ielas pārbūves projekta posmā no Kauguru līdz Dzelzceļa ielai.

Objektā izvietotas gan turpmāk plānotās pastāvīgās ceļazīmes, gan pagaidu ceļazīmes, kas tiks demontētas pēc būvdarbu pabeigšanas. Ielas pārbūves projekts ir veidots saskaņā ar būvnormatīviem, līdz ar to rotācijas aplis ir projektēts tā, lai pa to varētu pārvietoties smagais kravas transports.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu