Pirmdienas horoskops: 16. janvāris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi pirmdienai, 16. janvārim.

AUNS

Ir vērts padomāt par profesionālo izaugsmi un karjeru. Ar pašnovērtējumu tev viss kārtībā – tā kā īpašs iedrošinājums nebūs nepieciešams. Meklē jaunus ceļus.

VĒRSIS

Nedēļas sākums gauss, jauniem plāniem neskaidras aprises, kāds pārpratis tevis teikto, vai pašam var gadīties nokļūt neparedzētā situācijā. Šodien darbā pārāk nepārpūlies.

DVĪŅI

Garastāvoklis uz pozitīvi optimistiskas nots un ar to iedvesmosi arī līdzcilvēkus. Kāds parādīs lieliskus rezultātus profesionālajā jomā, izceļoties ar idejām, kāds pārsteigs ar biznesa plāniem.

VĒZIS

Darbā vai biznesā iespējamas pārmaiņas, kas paver jaunas iespējas, un tad ir svarīgi nenobīties un nešaubīties. Vakarā risināmi ģimenes jautājumi – jāpalīdz, jāatbalsta.

LAUVA

Apliecināsi sevi kā lielisku profesionāli un autoritāti. Cilvēki labprāt ar tevi sadarbosies, un daudzi vārti tiks atvērti ar smaidu. Risinot lietišķos jautājumus, var uzdzirkstīt kādas simpātijas.

JAUNAVA

Šodien jāsaplāno nedēļas darbi, jo to netrūks: interesanti projekti, aktīva rosība un atbildīgi pienākumi, kas galarezultātā sniedz gandarījumu, arīdzan materiālā izteiksmē.

SVARI

Darbā iespējas parādīt savu profesionālo un kreatīvo pieeju neatkarīgi no tā, kādā jomā tu strādā. Radīsies idejas, par kurām citi būs pārsteigti, taču atbalstīs.

SKORPIONS

Nedēļa sākas emocionāli. Var rasties sajūta, ka esošajā spēles laukumā ir pārāk šauri un kaut kas jāmaina. Svarīgi – neko nedarīt steigā un visus lēmumus pieņemt racionāli.

STRĒLNIEKS

Situācijas un plāni var mainīties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Kaut arī tu spēj atbilstoši reaģēt uz apstākļu maiņu, dažu brīdi var rasties stress. Galvenais – centies saglabāt savaldību.

MEŽĀZIS

Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Un tieši no šī skatupunkta veroties, atradīsi izeju no sarežģītām situācijām vai atrisināsi samilzušas problēmas. Cilvēki būs pateicīgi.

ŪDENSVĪRS

Daudz ideju. Spēsi tās izklāstīt visiem saprotamā valodā un klāt pielikt arī aprēķinus, kāds galarezultāts iespējams naudas izteiksmē. Vadība vai darījumu partneri būs ieinteresēti.

ZIVIS

Ja pieņemami būtiski lēmumi, tos nekādā gadījumā nevajag sasteigt. It īpaši tad, ja kāds aiz muguras mīņājas un nepacietīgi aicina izlemt pēc iespējas ātrāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu