Kur ir Megana? Vai tiešām princis Harijs ir pamests šajā "vētrā" viens? (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Pagājušā nedēļā princis Harijs beidzot pārdošanā izdeva savus memuārus grāmatā "Spare". Skandalozajā grāmatā prinča paustais raisa dažādas diskusijas lasītāju un kritiķu starpā, bet uz šī fona rodas vēl kāds jautājums: kur ir Megana? 

Kā izrādās daudzus grāmatas "Spare" izdošanas brīdī, kas notika paralēli ar vairākām Harija intervijām televīzijā, satrauca viens jautājums, kāpēc princim Harijam līdzās nav vienmēr viņu atbalstošā sieva, Saseksas hercogiene Megana? 

Vienmēr, kad tika publiski skartas tēmas par prinča Harija saistību ar viņa pagātni un karaļnamu, princim līdzās stāvēja vai intervijā sēdēja saprotošā un atbalstošā Megana. Megana, kura pēc ekspertu novērojumiem, bieži šajos mirkļos ar ķermeņa valodu - uzliekot, piemēram,  roku uz viņa muguras, atklāja, kurš viņu ģimenē ir noteicējs un dominējošā puse. 

Tagad, kad prese un sociālo mediju komentāri iztirzā Harija visprivātākās lietas, kuras viņš pats atklāja grāmatā "Spare", Megana nekur nav manāma līdzās savam vīram. 

"Protams, var būt, ka tam visam ir pilnīgi loģisks izskaidrojums. Iespējams, kāds no bērniem ir apslimis vai varbūt viņa pati nejūtas labi - tādā gadījumā tas viss ir godīgi. Kas zina? Tomēr viena lieta ir droša -  viņai patīk būt uzmanības centrā, tāpēc jocīgi ir viņu nekur nemanīt līdzās vīram šajā "vētrā". Es ļoti ceru, ka tam visam ir labs izskaidrojums, jo pretējā gadījumā viņas prombūtne ir pat satraucoša. Tas būtu šausmīgi, ja, Harijs pametis savas mājas, izpostījis attiecības ar ģimeni, "nodedzinājis tiltus" ar armiju un pievīlis britu sabiedrību, atklātu, ka viņš vairs neatrodas viņas [Meganas] uzmanības un intereses centrā..." izdevumā "Dailymail" secina komentētāja Sāra Veina. "Lai arī kā arī prinča Harija uzvedība mani kaitina, es nevēlos redzēt, ka viņš tiek ievainots. Viņš publiski ir pierādījis savu lojalitāti Meganai un viņai būtu jārīkojas tāpat!"

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu