Ukrainas skaistumkaraliene par krievietes provokācijām un to, kāpēc organizatori ļāva viņai piedalīties (1)

Egoiste
Foto: AFP/SCANPIX

Titula "Miss Ukraine Universe 2022" īpašniece, ukraiņu modele Viktorija Apanasenko, kura pārstāv Ukrainu 71. starptautiskajā skaistumkonkursā "Miss Universe", komentējusi savas dalības aizkulises.

Pēc Apanasenko teiktā, Ukrainas delegācija vairākkārt mēģināja atstādināt krievieti no dalības projektā, taču konkursa organizatori to nevarēja izdarīt, raksta gordonua.com.

"Mēs pie tā daudz strādājām, taču viņai tomēr tika izsniegta Amerikas vīza, un tas noteica viņas dalību šajā konkursā. Ja amerikāņi viņai izsnieguši vīzu, tad konkursa organizatori nevar dalībniecei atteikt,” sacīja Apanasenko.

Viņa arī komentēja krievietes mēģinājumu nostāties viņai blakus kopīgajā konkursa fotogrāfijā. Ukrainiete atzina, ka Krievijas puse viņai jau vairākas reizes piedāvājusi nofotografēties “draudzīgi”.

"Viņa saņēma uzdevumu no organizācijas komitejas uzņemt ar mani selfiju. Un tā nebija pirmā reize, kad viņa to mēģināja darīt. Man viņai ir tikai viens jautājums, un pagaidām uz to nav atbildes - vai viņa atbalsta sava prezidenta [Vladimira] Putina politiku, kurš sāka karu Ukrainā, vai ne," sacīja Apanasenko.

Skaistumkonkursā "Miss Universe", kas notika 71. reizi, uzvarēja ASV pārstāve Bonija Gabriela.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu