VIDEO "Mercedes-Benz AMG EQE 43" - arī AMG modeļiem laiks kļūt elektriskiem un jaudīgiem

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Elektriskos "Mercedes - Benz" jeb EQ modeļu sēriju var iedalīt divās lielās grupās - tajos, kas darināti uz iekšdedzes dzinēju modeļu bāzes un nākamās paaudzes elektromobiļos, kas jau sākotnēji tapuši kā bezizmešu spēkrati. Tāds ir arī "Mercedes - Benz EQE", pilnībā elektrisks luksusklases sedans ar atšķirīgu dizainu un jaunākajiem risinājumiem.

Lai gan EQE ir arī mazākas jaudas versijas, raidījuma "TV Autoziņas" pirmajā testā pārliecinoši ielauzies superdinamiskais "Mercedes-AMG EQE 43".

Jā arī, īstenajiem AMG modeļiem laiks kļūt elektriskiem un, bez šaubām, jaudīgiem. Šis auto ar diviem motoriem un pilnpiedziņu attīsta 467 ZS jaudu un 100 km/h sasniedz 4,2 sekundēs. "Hyperscreen" panelis un atbilstoši pieskaņotas noformējuma detaļas salonā rada maģisku noskaņu, taču pamatfunkcijas arvien izrādās vienkārši atrodamas un lietojamas.

Ar to "Mercedes-Benz EQE 43 AMG" iespējas nebūt nav galā. Izrādās, ka tam ir ne vien visi velkošie, bet arī visi stūrējošie riteņi un ļoti neparasta vieta vējstikla šķidruma uzpildei - priekšējā spārnā.

Vajadzības gadījumā EQE klīrensu var palielināt, turklāt automašīna ielāgos neērto vietu un nākamreiz paaugstinās klīrensu automātiski. Milzums maināmu un savstarpēji salāgojamu funkciju, tostarp ar tikai AMG modeļiem pieejamiem regulatoriem uz stūres, kā arī īpaši sporta versijām izveidota sintētiska skaņa patiešām prasīja laiku, lai visu atrastu un iepazītu, taču mēs izbaudījām katru minūti.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu