Sestdienas horoskops: 21. janvāris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Horoskopi sestdienai, 21. janvārim.

AUNS

Prieku sniegs sabiedriskās aktivitātes – izklaides pasākums vai jauka kopā sanākšana ar draugiem. Būsi kompānijas dvēsele, un, ja sirds brīva, tad kāds nejaušs acu skats var uzšķilt dzirksti.

VĒRSIS

Sazinies ar radiem un draugiem, apjautājies par jaunumiem, parunā par svarīgo, bet saviesīgas aktivitātes neplāno – veltīgi iztērēsi laiku. Lietderīgāk šodien atpūsties mierīgā mājas atmosfērā.

DVĪŅI

Ir vērts ieplānot tālāku izbraucienu vai ekskursiju, jo jauni apvāršņi allaž ir tik vilinoši. Spilgti iespaidi un pozitīvas emocijas. Brīvajām sirdīm iespējami intriģējoši piedzīvojumi.

VĒZIS

Ar prieku pievērsīsies lielākiem mājas darbiem, kulinārijas eksperimentiem, bet vakarā mākslas baudīšanai. Brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski piedzīvojumi.

LAUVA

Sirsnīga diena ģimenes lokā. Ar prieku rūpēsies par saviem mīļajiem un izdomāsi ko aizraujošu. Ja sirds brīva, tad iespējami interesanti piedzīvojumi.

JAUNAVA

Ļoti svarīga sirdslietu tēma. Atkusnis dabā un sirdī jau rada nojausmas par pavasari... Būsi noskaņots romantiski un izbaudīsi sirsnība pilnus brīžus.

SVARI

Pirmajā vietā mīļie cilvēki. Kāds organizēs ekskursiju pa Latviju vai pie tuvējiem aizrobežas kaimiņiem, kāds – mājās prāta spēļu vakaru. Brīvajiem ļaudīm tikšanās, kas saviļņo emocijas.

SKORPIONS

Ieplāno svarīgus mājas darbus: varbūt jāveic uzkopšana, jāizšķiro drēbes, jāatsvaidzina interjers ar jaunu dekoru vai mākslas priekšmetu. Lēnīgā rosībā atpūtīsies no aizvadītās darba nedēļas.

STRĒLNIEKS

Ieplāno tālāku izbraucienu vai vakarā nelielu bohēmu un pasēdēšanu draugu lokā. Svarīga arī attiecību tēma – kādam iepazīšanās, kādām sirsnīgs atbalsts līdzās.

MEŽĀZIS

Palutini sevi un mīļos cilvēkus ar kādiem lietderīgiem un glītiem pirkumiem, mājoklim vari iegādāties interjera priekšmetus. Vakariņās aicini radus un draugus uz omulīgu krodziņu.

ŪDENSVĪRS

Ar smaidu iekarosi simpātijas un kāda tikšanās – intriģējoša un kaislību pilna. Pāriem vajadzētu kopā izdomāt ko aizraujošu, lai attiecībās parādās atkal jaunas krāsas.

ZIVIS

Izklaides ar draugiem, izbrauciens, pārgājiens vai dejas klubiņā. Sabiedriskās aktivitātes dos enerģiju. Kādam iespējamas nopietnas pārdomas par attiecību tēmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu