Valsts policija sadarbībā ar Lietuvas kolēģiem Daugavpilī fiksē CSN pārkāpumus (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Valsts policija periodiski ceļu satiksmes drošības un autovadītāju braukšanas kultūras uzlabošanai izmanto bezpilota lidaparātus. Drona palīdzība galvenokārt tiek izmantota agresīvo braucēju, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu fiksēšanai.

Pirmdien, 23. janvārī Daugavpilī Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes amatpersonas kopā Lietuvas Utenas Galvenā komisariāta amatpersonām izmantojot dronu fiksēja 11 pārkāpumus vienas stundas laikā.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Patruļpolicijas nodaļas amatpersonas kopā ar Lietuvas Republikas Utenas Galvenā komisariāta amatpersonām periodiski veic kopīgu patrulēšanu Latvijas – Lietuvas pierobežā.

Daugavpilī kopīgas patrulēšanas laikā izmantojot dronu laika vienas stundas laikā tika fiksēti 11 ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumi, tai skaitā deviņi pārkāpumi fiksēti par noteikta stāvokļa neieņemšanu pirms nogriešanās pa labi, izbraucot krustojumu, kurš apzīmēts ar ceļazīmi Nr. 409, 1 pārkāpums par tonētiem stikliem, kad priekšējie stikli pārklāti ar pārklājumu, kas padara priekšējo sānstiklu gaismas caurlaidību mazāku par 70%, un 1 ceļu satiksmes pārkāpums par bez noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kas atņemas sakarā ar uzkrātajiem soda punktiem.

Arī pirms nedēļas, 15. janvāri izmantojot bezpilota lidaparātu Daugavpilī Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes likumsargi konstatēja 11 pārkāpumus un uzsāka administratīvā pārkāpumu procesus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu