Pieredzes stāsts: caur salauztu ticību sev, izjukušu laulību, veģetatīvo distoniju uz dziedinošo tango (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ko tango spēj pastāstīt par attiecībām, atbildi runā un dejā izteic komunikācijas trenere, Argentīnas tango studijas “El Abrazo” saimniece Ginta Gaumala un video režisors, Argentīnas tango dejotājs Guntars Graiksts, kuri, viens otru papildinot, atklāj kāpēc šī deja uzskatāma par attiecību spoguli.

Reiz kāda dāma, kuru biju noskatījis, man atteica - let`s dance tango! Ar to man bija jāsaprot, ka nekāda seksa nebūs. Bet šis sms teksts mani uzrunāja, es aizdomājos: ja viņa redzētu, ka esmu iemācījies, - varbūt nožēlotu. Neskatoties, ka pēdējo reizi es mācījos dejot 9. klasē, es nolēmu pamēģināt. Man ir 47 gadi, dēlī salaista laulība un pusmūža krīze," savu stāstu iesāk video režisors, Argentīnas tango dejotājs Guntars Graiksts. 

"Līdere" lektori
"Līdere" lektori Foto: Publicitātes foto

"Mana bērnība pagāja manu vecāku ballīšu zīmē. Dziesmas, dejas uz galda - un pat mocis, kas brauc cauri pirmā stāva dzīvokļa istabām. Man bija lieliska, prieka pilna bērnība. Un tad trešajā klasē mani izmeta no sarīkojumu deju pulciņa. Man teica - tu nedejo un nekad nedejosi! Es noticēju - nedejoju, bet vecāku ballīšu sajūtu man gribējās turpināt. Es daudz ceļoju, strādāju vadošos amatos, braucu ar moci - visu varēju. Dzīve bija kā astoņdesmito gadu diskotēka. Un tad es vienrīt pamodos un sapratu, ka man viss riebjas... Mani kaitina mans darbs, man nav intereses un mans vīrs guļ ar citām. Man ir 38 gadi, trakojoša veģetatīvā distonija, un es saprotu, ka neviens cits nenāks mani glābt. Sapratu, ka man kaut kur ir jāiet, un mirkļa impulss atveda uz deju studiju," savu stāstu stāsta Argentīnas tango studijas “El Abrazo” saimniece Ginta Gaumala.

Vairāk skaties foruma "Līdere" video:

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2023",  "Egoiste" piedāvās divas reizes nedēļā no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus.

Vairāk par 2023. gada forumu "Līdere" lasi šeit.

Seko un iedvesmojies!

Foto: "Līdere 2021" 

Foto: "Līdere 2020"

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu