Braukšanu daudzviet apgrūtina apledojums

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Svētdienas rītā apledojuma un sniega dēļ ir apgrūtināti braukšanas apstākļi pa daudziem ceļiem Vidzemē, Latgalē, valsts centrālajā daļā un vietām Kurzemē, informēja "Latvijas valsts ceļi".

Pa valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana šorīt ir pa Tallinas šoseju, pa Vidzemes šoseju posmos Rīga- Raunas pagrieziens un Alūksnes pagrieziens- Veclaicene, pa Valmieras šoseju posmā Murjāņi- Strenči un pa Rīgas apvedceļu.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi ir arī Bauskas šosejas posmā Dimzukalns- Grenctāle, Jelgavas šosejas posmā Olaine- Meitene, Liepājas šosejas posmā Kalnciems- Apšupes krustojums un Ventspils šosejas posmā Usma- Ventspils.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Daugavpils šosejas posmā Rīga- Izvalda, pa Rēzeknes šoseju visa maršruta garumā, pa Grebņevas- Medumu šoseju un pa Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Aizkraukles, Balvu, Bauskas, Cēsu, Jelgavas, Jēkabpils, Limbažu, Ludzas, Madonas, Ogres, Ogres, Preiļu, Rīgas, Valmieras un Ventspils apkārtnēs.

Saglabājas arī atkušņa laikā ieviestie masas ierobežojumi uz grants ceļiem Kurzemē un valsts dienvidu daļā. Transportlīdzekļa masas ierobežojumi ieviesti 43 grants ceļu posmos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu