''Viņa savos 54 gados ir par vecu tam!" Vai tiešām sieviete var būt par vecu bikini? (12)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Amerikāņu aktrise un modele  Donna Žaneta D'Eriko (54) nonākusi diskusiju krustugunīs. Nīgri interneta komentētāji uzskata, ka aktrise savos 54 gados ir par vecu, lai ievietotu bildes, kurās viņa pozē bikini! Kā domā tu?

Donna Žaneta D'Eriko pozēja izdevumam "Playboy" kā tā mēneša modele 1995. gada septembra numurā un viņai bija viena no galvenajām lomām televīzijas seriālā "Baywatch".

Aktrise pagājušā gadā jau saņēma asu kritiku par "nepiedienīgo" apsveikumu ASV 4. jūlijā. Video redzams kā Donna dejo bikini Amerikas karoga krāsās. Tad kāds komentētājs izteicās, ka viņa esot par vecu šādiem izgājieniem! 

Iespējams, ka Donnas D’Eriko "Baywatch" laiki ir aiz muguras, taču viņas bikini valkāšanas dienas noteikti nav - aktrise atkal ievietojusi izaicinošus foto, kurā pozē knapā bikini. Turklāt šoreiz foto viņa papildinājusi arī ar komentāru: "Diezgan daudzas sievietes sūdzējās par 4. jūlija videoklipu, ko es ievietoju sarkanbalti zilā bikini, jo viņām šķita, ka esmu [..] "pārāk veca, lai valkātu bikini". Ļaujiet man pastāstīt kaut ko, kas jūs varētu pārsteigt! Es varu valkāt un darīt burtiski visu, ko vēlos. Tāpēc es esmu uzvilkusi bikini un tupu uz kafijas galdiņa ❤️".

Arī citos video modele uzdod jautājumu: "Kurš teica, ka esmu par vecu bikini?"  

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu