VIDEO Neuzmanīgs šoferis Kauguros izraisa trīs auto sadursmi. Vienam no cietušajiem aizbēg suns

Papildināta ziņa
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video/TVNET kolāža

Pagājušajā otrdienā, 24. novembrī, Jūrmalā, Kauguros notikusi trīs automašīnu avārija, ko izraisīja kāds neuzmanīgs autovadītājs.

Video kadros redzams, ka no daudzstāvu mājas pagalma izbrauc balts transportlīdzeklis, kas nedod priekšroku pa galveno ceļu braucošajam melnajam BMW. Baltais auto ietriecās BMW sānos, un melnais burtiski aizlidoja šķērsām.

Pēc sadursmes BMW saslīdēja un iebrauca pretējā braukšanas joslā, pa kuru brauca cits transportlīdzeklis. Tiesa, šie abi auto savā starpā nesadūrās.

Savukārt avārijas izraisītājs - baltais spēkrats - pēc sadursmes ar BMW ar slaidu loku iebrauca pretējā joslā. Pa to brauca auto, kas tik tikko izvairījās no BMW spēkrata. Abi auto sadūrās ar sāniem un iebrauca kupenā.

Pēc notikušās avārijas no baltā auto un vēl viena spēkrata izkāpa abi šoferi un visi pasažieri. Melnā auto šoferis atvēra sava spēkrata bagāžnieku, no kura izlēca un aizbēga suns. Melnā auto šoferis metās pakaļ astainim.

Valsts policija portālam TVNET norādīja, ka šī gada 24. janvārī Jūrmalā, Skolas ielā notika trīs automašīnu sadursme.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, kāds automašīnas "Honda" vadītās, izbraucot uz galvenā ceļa, nedeva ceļu automašīnai BMW, kas pārvietojās pa galveno ceļu, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar to.

Pēc kā automašīna "Honda" sadūrās ar pretējā virzienā braucošu automašīnu "Volvo". Ceļu satiksmes negadījumā necieta neviena persona.

Par notikušo Valsts policija uzsāka administratīvā pārkāpuma procesu un negadījuma vietā pieņēma lēmumu par soda piemērošanu vainīgajam autovadītājam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu